Spring naar content
Heb jij nog nooit aan Yoga gedaan? Maak kennis met

Body Balance bij Willemsen Sport in Oosterhout

Een echte toevoeging!

Body Balance is een zeer geliefde Body en Mind les!

Heb jij nog nooit aan Yoga gedaan? Dan is Body Balance de eerste stap. Je maakt kennis met de diverse disciplines en Body Balance is een goede aanvulling op alle andere sporten die je doet. De variatie in onze Body Balance lessen zorgt ervoor dat ook jij, als je al bekend bent met Yoga, je graag aansluit bij deze les.

Met Body Balance bouw je aan je kracht en werk je aan je flexibiliteit om volledig tot rust te komen. Het is een Body en Mind les waar verschillende facetten aan bod komen. Body Balance is een combinatie van Yoga, Pilates en Tai Chi.

Tijdens onze Body Balance lessen beweeg jij je op de flow van de muziek in eenvoudige en veilige houdingen/ stretches en focus jij je op je ademhaling. Door een gecontroleerde ademhaling, volledige concentratie en verschillend bewegingen versterk jij je lichaam en breng jij je geest tot rust.

Door wekelijks deel te nemen aan onze Body Balance lessen breng jij je lichaam in harmonieuze staat en vind jij de juiste balans in het dagelijks leven.

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

  • In 30 minuten fit en vitaal
    met 2 eGym trainingen per week
  • Meer dan 80 groepslessen per week
    WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
  • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
    in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.