Spring naar content
Welkom bij de ultieme plek voor fitness in Oosterhout!

Fitness bij Willemsen Sport Oosterhout!

Het centrum waar de juiste beweging, inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten.

Wij bieden jou een unieke fitness ervaring op een duurzame manier. 

Regelmatige fitnessactiviteiten hebben tal van voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid

Waarom kiezen voor fitness bij Willemsen Sport in Oosterhout?

Welkom bij de ultieme plek voor fitness in Oosterhout! Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan je fitnessreis, bij Willemsen Sport vind je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Ontdek waarom Willemsen Sport niet alleen de beste, maar ook de gezelligste plek is om aan jouw gezondheid te werken. Of jij nu op zoek bent naar spiergroei, afvallen, vitaal zijn en blijven of gewoon lekker wil sporten, met onze specialisten werk jij in een ontspannen omgeving aan jezelf!

Willemsen Sport in Oosterhout biedt een breed scala aan fitnessmogelijkheden, van vrij sporten in onze fitness tot aan het grootste aanbod aan groepslessen. Hier zijn enkele redenen waarom fitness bij Willemsen Sport bij jou past:

 • Uitgebreide faciliteiten: Onze sportschool is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur en biedt een uiterst breed scala aan groepslessen.
 • Professionele trainers: Willemsen Sport beschikt over gecertificeerd personeel dat je gaat helpen je fitnessdoelen te bereiken.
 • Gezellige sfeer: De fitnessgemeenschap bij Willemsen Sport staat bekend om zijn gastvrije en familiaire sfeer. Hier ga jij je zeker thuisvoelen!

Regelmatige fitnessactiviteiten hebben tal van voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid:

 • Gewichtsverlies: Door regelmatig te fitnessen kun je overtollige kilo’s kwijtraken en een gezond gewicht behouden.
 • Verbeterde stemming: Fitness helpt bij het vrijmaken van endorfines, wat je stemming en algehele welzijn kan verbeteren.
 • Verhoogde energie: Door regelmatig te fitnessen, kun je je energieniveau verhogen en vermoeidheid verminderen.

Fitness bij Willemsen Sport biedt talloze mogelijkheden om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Met uitstekende faciliteiten, een enorm aanbod aan groepslessen en een ontspannen omgeving, is dit de perfecte plek om je fitnessdoelen te bereiken. Begin vandaag nog met jouw fitnessreis bij Willemsen Sport in Oosterhout en ontdek de voordelen van fitness!

Meer weten of een gratis proefles?
Bij Willemsen Sport staan we altijd klaar om al jouw vragen op het gebied van Fitness of Sporten in het algemeen te beantwoorden. Wil je liever eerst een keer vrijblijvend een lesje proberen? Boek dan hier je gratis proefles!

Altijd een fitnesservaring die past bij jou!

Fitness bij Willemsen Sport biedt talloze mogelijkheden om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Met uitstekende faciliteiten, een enorm aanbod aan groepslessen en een ontspannen omgeving, is dit de perfecte plek om je fitnessdoelen te bereiken. Begin vandaag nog met jouw fitnessreis Bij Willemsen Sport in Oosterhout en ontdek de voordelen van fitness!

 

SM5D6020
Sporten wanneer het jou uitkomt

Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan je fitnessreis, bij Willemsen Sport vind je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Ontdek waarom Willemsen Sport niet alleen de beste, maar ook de gezelligste plek is om aan jouw gezondheid te werken

HUB
Onze sportschool is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur

Of jij nu op zoek bent naar spiergroei, afvallen, vitaal zijn en blijven of gewoon lekker wil sporten, met onze specialisten werk jij in een ontspannen omgeving aan jezelf!

Personal Training Willemsen Sport
Willemsen Sport beschikt over gecertificeerd personeel dat je gaat helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Bij Willemsen Sport staan we altijd klaar om al jouw vragen op het gebied van Fitness of Sporten in het algemeen te beantwoorden.

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

 • In 30 minuten fit en vitaal
  met 2 eGym trainingen per week
 • Meer dan 80 groepslessen per week
  WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
 • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
  in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.