Spring naar content
Meer dan een workout. Het is een echte beleving!

WorkHIIT bij Willemsen Sport in Oosterhout.

45 minuten vol gas gaan en alles geven.

Je verstand even op nul en veel resultaat bereiken.

Ofwel afvallen, meer conditie en kracht opbouwen!

WorkHIIT in Oosterhout

Welkom in onze gloednieuwe workout room in Oosterhout. De ruimte waar Hoog Intensieve Interval Training, data en techniek elkaar ontmoeten. De plek waar jij fitter wordt dan ooit!

WorkHIIT is een training geïnspireerd op boksen, functionele kracht en atletische training, waarbij je extreem veel calorieën verbrandt. Het is meer dan een workout! Het is een echte beleving!

 • 45 minuten vol gas gaan en alles geven.

 • Je verstand even op nul en veel resultaat bereiken.

 • Ofwel afvallen, meer conditie en kracht opbouwen!

Fitness in Oosterhout is nog nooit zo leuk geweest met WorkHIIT.

WORKHIIT in Oosterhout is een Total Body fitness workout van 45 minuten met gave beats, verlichting, nieuwe apparatuur en inzicht in jouw calorieën verbruik. Met de nieuwe technologie waarbij jouw hartslag wordt gemeten, zie jij tijdens jouw workout je progressie live op een groot scherm en behaal jij dus in korte tijd nog meer resultaat.

Door de indrukwekkende beats, hoogwaardige muziekinstallatie en belichting word je volledig meegetrokken in je workout. Deze ruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur bestaande uit water boks zakken, fit benches en curved loopbanden. WorkHIIT is dus een training met optimaal resultaat en een next club ervaring!

Tijdens het sporten ontdek jij hoe hoog je hartslag is, in welke hartslagzone jij je bevindt en kun je precies zien hoeveel calorieën je verbrandt aan de hand van hartslagmeters. Door te sporten in de juiste hartslagzones streven wij samen met jou naar een maximaal resultaat. Wij geven aan wanneer je een tandje harder mag of wanneer je juist beter een stapje terug kunt doen.

Je werkt door middel van WorkHIIT Workouts optimaal aan je kracht en conditie en haalt in een korte periode het beste uit jezelf!

Deze ruimte is van alle faciliteiten voorzien om optimaal te kunnen trainen en het beste uit jezelf te halen. Naast de WorkHIIT Workouts, zal deze ruimte ook gebruikt gaan worden voor Personal Training.

Ga jij samen met onze enthousiaste trainer de uitdaging aan het maximale uit jezelf te halen?

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

 • In 30 minuten fit en vitaal
  met 2 eGym trainingen per week
 • Meer dan 80 groepslessen per week
  WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
 • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
  in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.