Spring naar content
Een verantwoorde manier om buik-, rug-, been- en bilspieren sterker te maken.

Pilates bij Willemsen Sport in Oosterhout

Meer balans in het dagelijks leven

Met pilates versterk je door middel van verschillende matoefeningen je powerhouse. Je onderrug, buik en bekkenbodemspieren worden aangesterkt en zorgen voor een sterk “spierkorset”. Het spierkorset versterkt de stabiliteit en zorgt voor een goede lichaamshouding, waardoor de lichamelijke klachten voorkomen of weggenomen kunnen worden.

Tijdens onze pilates lessen leer je werken aan je ademhaling en ga je op zoek naar de balans tussen kracht en souplesse. Je leert op een gecontroleerde manier de juiste oefeningen uit te voeren, waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Het is dus een echte full body workout.

Door wekelijks deel te nemen aan onze pilateslessen vind je een gezonde balans tussen lichaam en geest. Je creëert een groter bewustzijn over jezelf dat kan zorgen voor meer balans in het dagelijks leven.

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

  • In 30 minuten fit en vitaal
    met 2 eGym trainingen per week
  • Meer dan 80 groepslessen per week
    WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
  • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
    in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.