Spring naar content

Qi Gong

Qi Gong bij Willemsen Sport in Oosterhout

Qi Gong staat voor energie en levenskracht; Met Qi Gong focus jij je op je lichaam en geest. Door middel van verschillende ademhalingstechnieken, lichaamshoudingen, visualisatie en meditatie activeer jij het zelfhelende vermogen van je lichaam. Qi Gong tilt jouw levensenergie naar een hoger niveau.

Tijdens onze Qi Gong lessen activeer jij je spieren en gewrichten. Dit doe je door voorgeschreven beweegpatronen uit de Chinese bewegingsleer enige malen te herhalen, alvorens je naar een volgende beweging overstapt. De herhaaldelijke bewegingen en correcte ademhaling stimuleren de Qi (levensenergie) in je lichaam.

Elk lichaamsdeel functioneert het beste met een zekere mate van Qi. Wij focussen ons op de balans van Qi in alle lichaamsdelen. Door wekelijks deel te nemen aan onze Qi Gong lessen leer jij om op de juiste wijze je lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en verbeteren.

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

  • In 30 minuten fit en vitaal
    met 2 eGym trainingen per week
  • Meer dan 80 groepslessen per week
    WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
  • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
    in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.