Spring naar content
De sportschool met het grootste groepslesaanbod van de regio!

Willemsen Sport, de ultieme sportschool in Oosterhout

Het centrum waar de juiste beweging, inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten.

Wij bieden jou een unieke ervaring op een duurzame manier. 

Onze ervaren en gecertificeerde trainers staan altijd klaar om je te helpen bij het behalen van je doelen

Waarom is Willemsen Sport jouw sportschool?

Bij Willemsen Sport in Oosterhout geloven we in de kracht van beweging en de positieve impact die sport op het leven van mensen kan hebben. Onze sportschool biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of sportieve ambitie. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je algehele conditie wilt verbeteren of gewoon lekker in je vel wilt zitten, bij onze sportschool ben je aan het juiste adres.

Wat ons onderscheidt van andere sportscholen in de regio is onze persoonlijke benadering en de aandacht voor elke individuele sporter. Bij ons ben je geen nummer; we kennen onze leden bij naam en streven ernaar om een hechte sportcommunity te creëren. Onze ervaren en gecertificeerde trainers staan altijd klaar om je te helpen bij het behalen van je doelen, met op maat gemaakte trainingsschema’s en voedingsadvies.

Onze faciliteiten

Bij Willemsen Sport beschikken we over moderne en uitgebreide faciliteiten. Onze sportschool is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur, een ruime vrije gewichten sectie en diverse cardio machines. Bovendien is Willemsen Sport de sportschool met het grootste groepslesaanbod van de regio!

 • Groepslessen: Van intensieve HIIT-trainingen tot ontspannende yogalessen, er is voor ieder wat wils in onze sportschool. Onze groepslessen zijn een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Personal Training: Wil je gericht werken aan specifieke doelen? Onze personal trainers stellen een persoonlijk plan voor je op en begeleiden je stap voor stap.
 • Wellness & Ontspanning: Na een intensieve training kun je ontspannen in onze sauna of genieten van een massage in ons wellnesscentrum.
 • Kleedkamers & Douches: Onze sportschool kleedkamers zijn ruim en modern, voorzien van kluisjes en douches om je op te frissen na je workout.

Wij bieden verschillende lidmaatschapsopties aan die passen bij jouw sportschoolbehoeften doelen en budget. Wij gaan graag met jou op onze sportschool in gesprek om te bespreken welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Het grootste groepslesaanbod van de regio!

Van intensieve HIIT-trainingen tot ontspannende yogalessen, er is voor ieder wat wils in onze sportschool. Onze groepslessen zijn een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten.

 

Yoga Willemsen Sport
Pilates & Yoga bij Willemsen Sport in Oosterhout

Ons Body & Mind centrum is de plek waar de juiste beweging, inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten.

SM5D6020
Personal training bij Willemsen Sport in Oosterhout

Onze Personal Trainers zijn gediplomeerd en krijgen energie als zij jou kunnen ondersteunen met het behalen van jouw doelen!

SM5D0016-1
Groepslessen bij Willemsen Sport

Ben jij gek op gezelligheid en train jij liever samen dan alleen? Dan weten wij zeker dat jij fan wordt van onze groepslessen!

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

 • In 30 minuten fit en vitaal
  met 2 eGym trainingen per week
 • Meer dan 80 groepslessen per week
  WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
 • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
  in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.