Spring naar content
Zit jij dagelijks meer dan 8 uur op een dag?

Doe mee aan Yin Yoga bij Willemsen Sport in Oosterhout

Focus op flexibiliteit

Zit jij dagelijks meer dan 8 uur op een dag? Dan is Yin Yoga echt iets voor jou, omdat je je bekken en rug minder belast en wij ons focussen op flexibiliteit. Met Yin Yoga focus jij je op het versterken en versoepelen van de spieren, gewrichten en het bindweefsel. 

Tijdens onze yin yogalessen worden de yoga houdingen langer vastgehouden, zodat het lichaam volledig kan ontspannen. Yin Yoga focust zich op diepe ontspanning van het gehele lichaam. Je leert spanningen los te laten en om te zetten naar ontspanning door middel van verschillende zittende en liggende matoefeningen. Dit biedt jou de gelegenheid om je lichaam beter te voelen. 

Door wekelijks deel te nemen aan onze yin yogalessen geniet je van rust en ontspanning en neem je dit mee in het dagelijks leven. Je zult situaties makkelijker gaan accepteren en minder snel oordelen.

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

  • In 30 minuten fit en vitaal
    met 2 eGym trainingen per week
  • Meer dan 80 groepslessen per week
    WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
  • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
    in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.