Spring naar content
Welkom bij ons Body & Mind centrum

Yoga & Pilates bij Willemsen Sport in Oosterhout

Het centrum waar de juiste beweging, inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten.

Wij bieden jou een unieke ervaring op een duurzame manier. 

Ons Body & Mind Centrum laat jou volledig tot jezelf komen en ontspannen.

Yoga, Pilates en Body Balance

Welkom bij ons Body & Mind centrum!

Het centrum waar de juiste beweging, inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten.

Ons centrum biedt jou de kans om je emoties los te laten en meer in contact te komen met jezelf. Het is de plek waar wij samen aan de slag gaan om te zoeken naar de juiste balans voor jou!

Als eerste in de regio Oosterhout biedt Willemsen Sport een Body & Mind Centrum binnen het sportcentrum om volledig tot jezelf te komen, te ontspannen en genieten tijdens diverse Yogasessies, Body Balance- en Pilateslessen.

De inrichting, faciliteiten en activiteiten, alles is afgestemd op het in balans brengen van lichaam en geest. In ons Body & Mind centrum kom je volledig tot rust tijdens onze Yogasessie, Body Balance- en Pilateslessen. Wij bieden jou een unieke ervaring op een duurzame manier. 

Verschillende Body & Mind lessen

In ons Body & Mind centrum kom je volledig tot rust tijdens onze Yogasessie, Body Balance- en Pilateslessen. Wij bieden jou een unieke ervaring op een duurzame manier. Scroll voor ons hele Body&Mind aanbod naar onderen.

 

Yoga Willemsen Sport
Pilates bij Willemsen Sport in Oosterhout

Met pilates versterk je door middel van verschillende matoefeningen je powerhouse. Je onderrug, buik en bekkenbodemspieren worden aangesterkt en zorgen voor een sterk “spierkorset”.

Aerial Yoga bij Willemsen Sport
Aerial Yoga bij Willemsen Sport in Oosterhout

Jezelf volledig ontspannen met een Yogales in een hangmat. Aerial Yoga is een vorm van Yoga waarbij je door middel van verschillende oefeningen, met doek/hangmat als partner, één wordt met de zwaartekracht en jezelf.

Yoga Willemsen Sport
Yoga

Yoga brengt je tot rust. Trek je eventjes terug uit de dagelijkse drukte en kom dichter bij jezelf. Laat lichaam en geest dichter bij elkaar komen en creëer de juiste balans. Tijdens onze yogalessen breng jij je

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

  • In 30 minuten fit en vitaal
    met 2 eGym trainingen per week
  • Meer dan 80 groepslessen per week
    WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
  • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
    in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.