Spring naar content
Welkom bij ons Body & Mind centrum

Yoga & Pilates bij Willemsen Sport in Oosterhout

Het centrum waar de juiste beweging, inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten.

Wij bieden jou een unieke ervaring op een duurzame manier. 

Ons Body & Mind Centrum laat jou volledig tot jezelf komen en ontspannen.

Yoga, Pilates en Body Balance

Yoga & Pilates bij Willemsen Sport in Oosterhout

Welkom bij ons Yoga, Body & Mind centrum!

Het centrum waar de juiste beweging, inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten door middel van Yoga.

Ons centrum biedt jou de kans om je emoties los te laten en meer in contact te komen met jezelf door Yoga. Het is de plek waar wij samen aan de slag gaan om te zoeken naar de juiste balans voor jou met behulp van Yoga!

Als eerste in de regio Oosterhout biedt Willemsen Sport een Yoga, Body & Mind Centrum binnen het sportcentrum om volledig tot jezelf te komen, te ontspannen en genieten tijdens diverse Yogasessies, Body Balance- en Pilateslessen.

De inrichting, faciliteiten en activiteiten, alles is afgestemd op het in balans brengen van lichaam en geest met behulp van Yoga. In ons Yoga, Body & Mind centrum kom je volledig tot rust tijdens onze Yogasessie, Body Balance- en Pilateslessen. Wij bieden jou een unieke ervaring op een duurzame manier met Yoga.

 • Met Yoga bij Willemsen Sport in Oosterhout trek je je eventjes terug uit de dagelijkse drukte en kom je volledig tot jezelf. In deze yogalessen komen verschillende yogastijlen aan bod. Met professionele begeleiding leer je welke yogahoudingen voor jou geschikt zijn. Dit combineer je met ademhalingstechnieken en meditatievormen, waardoor je lichaam en geest in balans komen door Yoga.
 • Met Pilates bij Willemsen Sport in Oosterhout versterk je door middel van verschillende matoefeningen je powerhouse. Je onderrug, buik en bekkenbodemspieren worden aangesterkt en zorgen voor een sterk “spierkorset”. Het spierkorset versterkt de stabiliteit en zorgt voor een goede lichaamshouding, waardoor de lichamelijke klachten voorkomen of weggenomen kunnen worden. Gecombineerd met ademhaling en stretching, is deze les voor iedereen geschikt en helpt bij het herstel en voorkomen van blessures, en vormt een mooie aanvulling op je Yoga-beoefening.
 • Body Balance bij Willemsen Sport in Oosterhout is een combinatie van Yoga, Pilates en Tai Chi op muziek en volgens choreografie. Met Body Balance bouw je aan je kracht en werk je aan je flexibiliteit om volledig tot rust te komen. Body Balance is een goede aanvulling op alle andere sporten die je doet, inclusief Yoga. Heb jij nog nooit aan Yoga gedaan? Dan is Body Balance de eerste stap.

Door wekelijks deel te nemen aan onze Yoga, Body & Mind lessen breng jij je lichaam in harmonieuze staat en vind jij de juiste balans in het dagelijks leven.

 

Verschillende Body & Mind lessen

In ons Body & Mind centrum kom je volledig tot rust tijdens onze Yogasessie, Body Balance- en Pilateslessen. Wij bieden jou een unieke ervaring op een duurzame manier. Scroll voor ons hele Body&Mind aanbod naar onderen.

 

Yoga Willemsen Sport
Pilates bij Willemsen Sport in Oosterhout

Met pilates versterk je door middel van verschillende matoefeningen je powerhouse. Je onderrug, buik en bekkenbodemspieren worden aangesterkt en zorgen voor een sterk “spierkorset”.

Aerial Yoga bij Willemsen Sport
Aerial Yoga bij Willemsen Sport in Oosterhout

Jezelf volledig ontspannen met een Yogales in een hangmat. Aerial Yoga is een vorm van Yoga waarbij je door middel van verschillende oefeningen, met doek/hangmat als partner, één wordt met de zwaartekracht en jezelf.

Yoga Willemsen Sport
Yoga

Yoga brengt je tot rust. Trek je eventjes terug uit de dagelijkse drukte en kom dichter bij jezelf. Laat lichaam en geest dichter bij elkaar komen en creëer de juiste balans. Tijdens onze yogalessen breng jij je

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

 • In 30 minuten fit en vitaal
  met 2 eGym trainingen per week
 • Meer dan 80 groepslessen per week
  WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
 • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
  in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.