Spring naar content

Klachtenvrij door fitness het is Dick gelukt

Cathelijne Willemsen Sport

“Kort nadat ik begonnen ben met fitness heb ik geen fysiotherapie meer nodig gehad! Na mijn pensionering zei mijn zoon,  die reeds sportte bij Willemsen Sport: “Nu heb je voldoende tijd en dus geen excuus meer om niet te gaan sporten en aan je conditie te werken”. Ik besloot dezelfde dag nog een afspraak te maken voor een persoonlijke intake. Door een passend advies en een gezellige sfeer, koos ik voor een lidmaatschap bij Willemsen Sport. Ik voelde me hier meteen thuis.

Aanvankelijke startte ik met cardio training, ofwel trainen op de loopband, fietsen en crosstrainer.  Daarbij kreeg ik een persoonlijke trainster aangewezen, Cathelijne, die mij nog steeds goed bevalt. Vanaf die tijd had ik geregeld een afspraak met mijn persoonlijke fitcoach Cathelijne. Zij stimuleerde ook krachttraining te doen en maakte hiervoor een trainingsplan en – van wezenlijk belang – maatwerk, rekening houdend met mogelijkheden en beperkingen, plus een duidelijke instructie. Ofwel bij Willemsen Sport krijg ik echt persoonlijke begeleiding en aandacht.

Geleidelijk werd het programma uitgebreid en verzwaard. Nieuwe doelen werden gesteld, zoals verbetering van evenwicht en concentratie, die van belang zijn voor mijn wandelingen en klauterpartijen in de bergen. In die tijd ben ik begonnen met Personal Training en ook daarin werd ik begeleid door Cathelijne. Het fijne daarvan is, dat ik uitgedaagd word om mijn grenzen te verleggen en dat meer planmatig toegewerkt wordt naar het bereiken van persoonlijke doelen. Voor mij zijn de PT-sessies ook steeds een extra stimulans om door te gaan, omdat de resultaten voelbaar zijn: voorkomen van rugklachten, verbetering van balans en focus, en een prima conditie.

En zeker niet onbelangrijk voor mij is de fijne sfeer en de persoonlijke benadering en tijdens het ‘harde werken’ in de PT is er ruimte voor humor!

Inmiddels sport ik 5 jaar met heel veel plezier bij Willemsen Sport en is dit niet meer weg te denken in mijn weekplanning.”