Spring naar content

FIT VAN START IN HET NIEUWE JAAR. HET IS TOOS GELUKT!

Arick Willemsen Sport

“Eind juli 2021 had ik een hoge bloeddruk en spierreuma, het advies van de internist was dat krachttraining erg goed zou zijn voor mijn reuma. Ook was het goed als ik wat af zou vallen (ja, doei, daar had ik geen zin in). Maar ja, ik snapte ook wel dat ik niet goed bezig was met mij 95 kg en geen puf meer. In mijn vriendenkring had ik gehoord dat Willemsen Sport een goede sportschool is, dus heb ik alle moed bij elkaar geraapt en ben ik er naar toe gegaan. Ik was nog nooit in een sportschool geweest en wist niet wat ik zag! Door het juiste advies koos ik voor trainen op de eGym cirkel, Personal Training en voedingsbegeleiding.

Ik kreeg een persoonlijke trainer aangewezen, Arick, wat mij nog steeds goed bevalt. Hij is heel geduldig en bezorgd om mij. De eerste weken lag ik al na 5 minuten op apegapen, maar na een aantal weken ging het steeds beter en ook de kilo’s vlogen eraf! Ik ben het sporten steeds leuker gaan vinden en kan het nu al een half uur volhouden. Ook dankzij het voedingsprogramma van BenFit, aangeboden door Willemsen Sport, ging het afvallen erg goed. Ik vind het geweldig, ik moet 6 keer per dag eten en de menu’s zijn heel duidelijk en gemakkelijk te maken. Dus geen rare quinoa salades enzo. Ik krijg een boodschappenlijstje en het belangrijkste is, ik heb geen honger.

“Minder medicijnen voor een te hoge bloeddruk en meer dan 10 kilo afgevallen”

Het resultaat; ik ben meer dan 10 kilo afgevallen, ik voel me fit, ik vind het sporten leuk en elke keer als ik bij Willemsen Sport binnenstap voelt het als thuiskomen. Het is er altijd erg gezellig en ik ben geen nummer, maar Toos. Ik ben mijn trainer Arick nog steeds dankbaar voor het resultaat dat ik heb behaald en ik raad iedereen aan; ga sporten, ga bewegen en ik ben persoonlijk erg enthousiast over Willemsen Sport.

Wel moet ik nog wennen aan mijn nieuwe ‘ik’ als ik in de spiegel kijk. Ik hoef geen prednison meer voor de reuma en ik slik minder medicijnen voor de bloeddruk. En dit resultaat had ik al na een half jaar trainen. Ik ben weer een blij mens geworden!”