Spring naar content

Daniëlle deelt graag haar connectie met Yoga

Daniëlle

Ben jij op zoek naar een moment van rust en ontspanning na een drukke werkdag? Of wil je juist je lichaam een boost geven en jezelf mentaal en fysiek versterken? Bij Willemsen Sport bieden wij Body&Mind lessen aan, waar onze ervaren Yoga docenten zoals Daniëlle je hierbij kunnen helpen.

Daniëlle, één van onze gepassioneerde Yoga docenten, deelt graag haar connectie met Yoga: “Body&Mind lessen betekenen voor mij een moment van rust. Vol aandacht bezig zijn met mijn lichaam en voelen waar mijn grenzen liggen. Bewegen is mijn passie, maar ik streef naar een balans tussen inspanning en ontspanning zonder pijn in mijn lijf. Mijn doel is om mensen bewust te maken van hoe fijn bewegen kan zijn, zelfs als je beperkt bent door (gevolgen van) ziekte of blessures. Beweging geeft ook mentale kracht, verbeterde ademhaling en meer energie.”

Met 9 jaar ervaring als danseres bij Het Nationale Ballet, weet Daniëlle als geen ander hoe belangrijk het is om je grenzen te respecteren. In haar lessen bij Willemsen Sport, waaronder Pilates, Yoga, Body Balance en Aerial Yoga, deelt ze haar kennis en ervaring om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Onze Body&Mind zaal biedt een unieke en rustgevende omgeving, waar je onder begeleiding van Daniëlle of een van onze andere deskundige collega’s jouw lichaam en geest kunt versterken. Voel je welkom om een les bij te wonen en ontdek de voordelen van onze Body&Mind programma’s.