Spring naar content
Jouw nieuwe thuis voor beweging

Ontdek de club van Willemsen Sport

Meer dan 80 groepslessen per week.

In slechts 2x 35 minuten per week fit en vitaal.

De sportschool waar je sport in een sfeervolle gezellige omgeving.

Iedereen is bij ons onderdeel van onze familie

Bij Willemsen Sport willen wij dat iedere klant zich thuis voelt. Wij kennen onze klanten bij naam, tenminste de meeste dan. Ieder bezoek is een beleving en ontvangen wij je met een glimlach! Wij zijn al 35 jaar een familiebedrijf en altijd bezig om het sportcentrum voor de klant up to date te houden. Zo hebben we onlangs een compleet nieuwe workout room gemaakt.

Klanten geven ons terug dat Willemsen Sport als een tweede thuis voelt. Wij zijn toegankelijk en je voelt je prettig en niet snel bekeken!

Wij werken met een onwijs enthousiast team waarvan veel instructeur al vele jaren voor ons werken. Daar zijn wij onwijs trots op!

Willemsen Sport is opgericht door Piet en Els Willemsen. Sinds dit jaar hebben Jorn en Britt het sportcentrum overgenomen.

Zien wij je snel?

 

Boks
Indoor & outdoor
Egym willemsen sport Oosterhout
Voor iedere leeftijd
Horeca
Gezellige sfeer
Yoga in Oosterhout
Unieke locatie met een uniek aanbod aan lessen
Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding
Bar Willemsen Sport
Ontmoet nieuwe mensen

Kom in beweging

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis proefles icon

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.