Spring naar content
word de beste versie van jezelf

Personal Training bij Willemsen Sport

Naast personal training, kan je onbeperkt vrij trainen in onze luxe gym.

Keuze uit meerdere ervaren personal trainers.

Train in onze compleet vernieuwde personal trainingsruimte.

jouw hulpvraag staat centraal

Je loopt al een tijdje met het idee rond om te gaan sporten. Je wilt graag afvallen, fitter worden, meer spieren opbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Jouw doel is ons uitgangspunt!

Samen met jou bepalen wij met een op maat gemaakt Personal Trainingsplan, hoe we jouw doel gaan behalen. Train met onze ervaren Personal Trainers 1 op 1 of 1 op 2, op het gebied van rugklachten, mentale training, voeding coaching  en begeleiding op leefstijl, overgewicht, algehele fitheid en spierkracht.

Onze Personal Trainers staan te popelen om jou te helpen! Uiteraard kies jij zelf de trainer die bij je past. Hij of zij begeleidt je op het gebied van voeding, bewegen, sporten en samen gaan jullie opzoek naar jouw persoonlijke leefstijl.

Jouw doel, onze focus

Wij zetten graag voor jou de voordelen van Personal Training bij Willemsen Sport op een rij:

Personal Training betekent dat wij er voor jou zijn! Onze Personal Trainers zijn gediplomeerd en krijgen energie als zij jou kunnen ondersteunen met het behalen van jouw doelen en het belangrijkste, jou te laten stralen! Iedere 3 weken evalueren wij jouw voortgang. Onze Personal Trainers zijn gespecialiseerd in duurzaam afslanken, conditieverbetering, spieropbouw en revalidatie.

Bij ons mag je naast jouw Personal Training onbeperkt sporten. Dit is iets wat vaak in een Personal Trainingsstudio niet kan. Bij ons dus wel!

Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

 

PSST…
Jij kunt wel alvast kennismaken met onze personal trainers door naar beneden te scrollen!

En denk jij na het lezen van dit berichtje; ja, dit wil ik!
Neem dan contact met onze personal trainers of Willemsen Sport op en dan gaan we gelijk aan de slag!

Cathelijne
Hi, ik ben Cathelijne.

In mijn personal training staat jouw hulpvraag centraal. Als je graag hulp wilt om beter in je vel te zitten, maak dan vrijblijvend een afspraak. We bekijken dan samen je leefstijl op het gebied van voeding, sporten, beweging en ontspanning.

Ook als je blessures hebt, is dat geen beperking.
Wij kijken samen naar wat je wél kan!

Wacht niet op de verandering.
Wij zetten samen de eerste stap!

Nazli
Wat goed dat je mij hebt gevonden!

Ik ben Nazli, jouw toekomstige personal trainer. Jij hebt een bepaald doel voor ogen en ik vind het als personal trainer een uitdaging om samen te kijken op welke manier we jouw doelen kunnen bereiken. Het proces zal niet altijd makkelijk gaan omdat je overal van alles hoort, maar samen gaan wij hier doorheen!

Wacht niet tot morgen en begin vandaag.

Heb je hulp nodig? Ik sta voor je klaar!
Start een nieuw begin!

Arick
Ha!

Ik zal mezelf, als je toekomstige personal trainer, even voorstellen.
Ik ben Arick en werk bij Willemsen Sport als personal trainer en leefstijlcoach. Wil jij werken aan je gezondheid en wil jij je leefstijl helemaal omgooien? Dan ben ik de juiste persoon om jou te helpen!

Een combinatie van hard trainen en discipline, maar ook zeker fun en plezier.
Dat is in mijn ogen de key to succes!

Sem
Hé, ik ben Sem.

Bij mij ben je op het juiste adres, als je aan de slag wilt met personal training!

Samen gaan wij op een passende en vertrouwde manier aan de slag met uiteraard het resultaat dat jij graag wilt halen. Ik maak voor jou een plan op maat en wij gaan deze samen doorlopen.

Samen gaan wij jouw proces aan en behalen wij het succes dat jij voor ogen hebt!

Kom in beweging

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis proefles icon

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.