Spring naar content
Word de beste versie van jezelf

Personal Training bij Willemsen Sport in Oosterhout

Naast personal training, kan je onbeperkt vrij trainen in onze luxe gym.

Keuze uit meerdere ervaren personal trainers .

Train in onze compleet vernieuwde personal trainingsruimte.

Jouw hulpvraag staat centraal

Personal Training bij Willemsen Sport in Oosterhout

Je loopt al een tijdje met het idee rond om te gaan sporten. Je wilt graag afvallen, fitter worden, meer spieren opbouwen, maar weet niet waar je moet beginnen? Jouw doel is ons uitgangspunt!

Samen met jou bepalen wij met een op maat gemaakt Personal Trainingsplan hoe we jouw doel gaan behalen. Train met onze ervaren Personal Trainers één-op-één of één-op-twee, gericht op rugklachten, mentale training, voedingscoaching en begeleiding op leefstijl, overgewicht, algehele fitheid en spierkracht.

Onze Personal Trainers staan te popelen om jou te helpen! Uiteraard kies jij zelf de trainer die bij je past. Hij of zij begeleidt je op het gebied van voeding, bewegen, sporten en samen gaan jullie op zoek naar jouw persoonlijke leefstijl. Onze trainers hebben diverse specialisaties, zodat er altijd iemand is die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Jouw doel, onze focus

Wij zetten graag voor jou de voordelen van Personal Training bij Willemsen Sport op een rij:

 • Personal Training betekent dat wij er volledig voor jou zijn! Onze Personal Trainers zijn gediplomeerd en krijgen energie als zij jou kunnen ondersteunen met het behalen van jouw doelen en het belangrijkste, jou te laten stralen! Iedere drie weken evalueren wij jouw voortgang. Onze Personal Trainers zijn gespecialiseerd in duurzaam afslanken, conditieverbetering, spieropbouw en revalidatie. Deze regelmatige evaluaties zorgen ervoor dat we altijd op het juiste pad blijven en je motivatie hoog blijft.
 • Bij ons mag je naast jouw Personal Training onbeperkt sporten. Dit is iets wat vaak in een Personal Trainingsstudio niet mogelijk is. Bij ons dus wel! Hierdoor kun je naast je begeleide sessies ook zelfstandig aan de slag in onze uitgebreide fitnessfaciliteiten, waardoor je nog sneller je doelen kunt bereiken.
 • Naast de fysieke voordelen, bieden onze Personal Trainers ook mentale ondersteuning. Ze helpen je om gemotiveerd te blijven, geven advies over hoe je stress kunt verminderen en hoe je een positieve mindset kunt behouden. Dit holistische aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker wordt.

Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en fitter leven. Bij Willemsen Sport ben je in goede handen. Onze trainers zijn er klaar voor om je te begeleiden en je te helpen je doelen te bereiken. Maak kennis met ons team en ontdek hoe we samen jouw dromen werkelijkheid kunnen maken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, wij zijn er om je te ondersteunen op elke stap van de weg.

Kom langs en ervaar zelf de voordelen van Personal Training bij Willemsen Sport in Oosterhout. Samen maken we van jouw doelen onze focus en zorgen we ervoor dat jij je beter voelt dan ooit tevoren!

Jouw doel, onze focus

Wij zetten graag voor jou de voordelen van Personal Training bij Willemsen Sport op een rij:

Personal Training Willemsen Sport
Wij zijn er voor jou!

Personal Training betekent dat wij er voor jou zijn! Onze Personal Trainers zijn gediplomeerd en krijgen energie als zij jou kunnen ondersteunen met het behalen van jouw doelen en het belangrijkste, jou te laten stralen!

HUB
Evaluatie van jouw voortgang

Iedere 3 weken evalueren wij jouw voortgang. Onze Personal Trainers zijn gespecialiseerd in duurzaam afslanken, conditieverbetering, spieropbouw en revalidatie.

Dance bij Willemsen Sport
Onbeperkt sporten

Bij ons mag je naast jouw Personal Training onbeperkt sporten. Dit is iets wat vaak in een Personal Trainingsstudio niet kan. Bij ons dus wel!

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

 • In 30 minuten fit en vitaal
  met 2 eGym trainingen per week
 • Meer dan 80 groepslessen per week
  WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
 • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
  in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.