Spring naar content
Fiets op de nieuwste spinningfietsen

Spinning bij Willemsen Sport in Oosterhout

Een échte calorieën killer onder de groepslessen.

Goed voor soepele spieren.

Jij fietst op jouw niveau door onze geavanceerde fietsen.

Spinning bij Willemsen Sport in Oosterhout

Spinning is een intensieve groepsles, waarbij de focus ligt op uithoudingsvermogen.

Door deel te nemen aan de spinningslessen bij Willemsen Sport in Oosterhout vergroot jij op een leuke en uitdagende manier je longinhoud en versterk jij je bloedsomloop. Bij Willemsen Sport train je op je eigen niveau op de nieuwste spinningfietsen in Nederland. Maak kennis met onze fietsen en je bent meteen om!

De IC7

De IC7 is de meest geavanceerde indoor cycle die ooit ontwikkeld is. Jij ervaart door de IC7 een ultieme beleving in groepslessen, maar ook bij individuele training in onze fitnessruimte.

De fiets heeft een weerstand die op de procent nauwkeurig kan worden verhoogd en maakt gebruik van verschillende kleuren tijdens jouw training. Via een display zie je door gebruik van vijf gekleurde training zones: wit, blauw, groen, geel en rood, die horen bij het vermogen of jouw hartslag, direct of er meer of minder weerstand gebruikt moet worden. Je kunt daardoor optimaal trainen. Het lampje aan de voorkant van de fiets laat de instructeur tijdens groepslessen zien of de deelnemers te zwaar of te licht  trainen. Samen met alle andere spinners en de instructeur vorm je tijdens de les een echt team.  

Spinning is een workout voor iedereen!

Het maakt niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau! Daarnaast is het de calorieën killer onder de groepslessen en een ware aanrader voor iedereen die fit wil worden én blijven.

Gratis proefles icon

Start direct en ervaar willemsen sport

  • In 30 minuten fit en vitaal
    met 2 eGym trainingen per week
  • Meer dan 80 groepslessen per week
    WorkHIIT, Yoga, Spinning en nog veel meer
  • Professionele trainers begeleiden jou naar resultaat
    in een gezellige en motiverende omgeving

Wat onze fans zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat wij de leukste trainers hebben en de gezelligste sportschool van Oosterhout zijn, maar dat kunnen onze leden veel beter! Lees hieronder wat onze fans te zeggen hebben.